Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ



Για ακόμα μια φορά οι ιμπεριαλιστές αναλαμβάνουν τον ρόλο του “σωτήρα” και είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν έναν νέο κατακτητικό πόλεμο για την υποδούλωση των λαών με μία νέα πολεμική έκρηξη στην Μέση Ανατολή.

Ακόμα μία ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ, αυτή τη φορά στην Συρία, με πρόφαση τα «ανθρώπινα δικαιώματα», αλλά πραγματική αιτία τη δίψα του κεφαλαίου για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας και την αγωνία για το κλείσιμο των «ρωγμών» που άνοιξε η «Αραβική άνοιξη» για τον έλεγχο των καθεστώτων της περιοχής. Στα σχέδια του «θείου Σαμ» βαράνε προσοχή φυσικά και οι χώρες της ΕΕ, που διεκδικούν κομμάτι απ’ την πίττα.

Η επέμβαση αυτή δεν πρόκειται να επιφέρει καμία αλλαγή, αντιθέτως θα εντείνει την ήδη τεταμένη κατάσταση στην Μέση Ανατολή. Η υποκρισία των υποτιθέμενων χωρών του «αναπτυγμένου κόσμου» δεν έχει όρια, καθώς το “ενδιαφέρον” τους για τα θύματα του πολέμου το δείχνουν καθημερινά στοιβάζοντάς τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης υπό απάνθρωπες συνθήκες και χαρακτηρίζοντάς τους «λαθραίους».

Οι εξελίξεις αυτές δεν αφήνουν αμέτοχη την χώρα μας, η οποία με την πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τάσσεται υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης (αποδεικνύοντας ότι «λεφτά υπάρχουν», όμως για τις τράπεζες και για βόμβες!). Υποστηρίζοντας την συμμαχία ΗΠΑ-Ισραήλ, συνειδητά διευκολύνουν τις βλέψεις τους για την αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής (μέσω της βάσης του ΝΑΤΟ στην Σούδα, κτλ)

Θα μας βρουν απέναντι τους! Καμία συμμετοχή στον ιμπεριαλιστικό τους πόλεμο. Είναι καθήκον μας να αντισταθούμε! Να μην δοθούν οι βάσεις της Σούδας στους ιμπεριαλιστές. Να ανατρέψουμε τις πολιτικές κυβέρνησης-ΕΕ-ΝΑΤΟ. Καμιά ανοχή σε συμφεροντολογικά παιχνίδια σε βάρος ανθρώπινων ζωών!



                ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: