Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΑ 26/9

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η Πανελλαδική 24ωρη Απεργία ενάντια στις περικοπές και τα νέα μέτρα ακόμη μεγαλύτερης εξαθλίωσης. Στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία συμμετείχε πλήθος κόσμου, αισθητή ήταν η παρουσία νέων εργαζομένων και ανέργων καθώς και φοιτητών. Ο Σύλλογος Φοιτητών Φιλοσοφικής συμμετείχε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στην απεργιακή συγκέντρωση που κάλεσε ο  Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στο Μουσείο. Μετά από κοινό συντονισμό φοιτητών-καθηγητών και του Συλλόγου Οικοτρόφων ΦΕΠΑ το απεργιακό πανό κατέληξε στο σύνθημα "ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ" και "ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ". 


















Πολύ έντονη ήταν, για ακόμη μια φορά, η παρουσία της αστυνομίας και των δυνάμεων καταστολής με αποκορύφωμα τη στιγμή που τα μπλοκ των σωματείων και των φοιτητικών συλλόγων έφτασαν στο Σύνταγμα. Οι αστυνομία επενέβη με σκοπό να διαλύσει την διαδήλωση και να απομακρύνει τον κόσμο.


Υ.Γ. Φωτογραφίες από το ιδιαίτερα μαζικό μπλοκ της Φιλοσοφικής δεν έχουν φτάσει στα χέρια μας, όποιος έχει υλικό παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του blog!

Δεν υπάρχουν σχόλια: