Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε...

Στις 16 Μάη η νεολαία πρέπει να στείλει το δικό της μήνυμα ανυπακοής. Να καταδικάσει τις πολιτικές των ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και των νεολαίων τους ΔΑΠ και ΠΑΣΠ που την καλούν να ζήσει με τους μισθούς πείνας των 400 ευρώ, να βιώσει την ανεργία που αγγίζει στους νέους το 40% και να συμφιλιωθεί με την προοπτική της μετανάστευσης. Να καταδικάσει τα αστικά κόμματα και τις παρατάξεις τους που επιδιώκουν διακαώς να διαλύσουν το δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο και να το προσαρμόσουν πλήρως στις ανάγκες του κεφαλαίου. Να καταδικάσει το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και την ΕΕ όχι από τη σκοπιά της διαμαρτυρίας και καταγγελίας αλλά από τη σκοπιά της ανατροπής.

Στις 16 Μάη η νεολαία πρέπει να στείλει το δικό της μήνυμα για το μέλλον. Να ενισχύσει τη φωνή που μιλαει για έναν άλλλον δρόμο βασισμένο στις σύγχρονες ανάγκες της. Να ενισχύσει τη δύναμη που έχει σχέδιο για το φοιτητικό κίνημα με την πραγματική δημοκρατία του αγώνα και των Γενικών Συνελεύσεων. Να στηρίξει την Αριστερά στα πανεπιστήμια που προβάλλει την ανάγκη της ανατρεπτικής κοινής δράσης της Αριστεράς στο κίνημα, τη συγκρότηση ενός ανατρεπτικού αγωνιστικού μετώπου που θα μπορούσε να συνενώσει όλα τα πληττόμενα κομμάτια της νεολαίας εντός και εκτός πανεπιστημίων με στόχο την πάλη για τα σύγχρονα δικαιώματα σε εκπαίδευση, εργασία, δημοκρατία. Να ενισχύσει την αντικαπιταλιστική αριστερά στα πανεπιστήμια, την Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση.

Η ενίσχυση των δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα πανεπιστήμια θα δώσει νέα πνοή στο φοιτητικό κίνημα για τις νέες μάχες που καλείται να δώσει στο πλευρό του εργατικού κινήματος και του αγωνιζόμενου λαού για την ανατροπή των μνημονίων και συνολικότερα της αντιδραστικής πολιτικής του κεφαλαίου. 
 Και σ'αυτή τη μάχη να μη λείψει κανείς!

Στις 16 Μάη στηρίζουμε-ψηφίζουμε την Ενωτική Πρωτοβουλία Σ.Α.Φ-Κ.ΑΡ.ΦΙ

 ΕΑΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: