Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Πρωτοβουλία δράσης ενάντια στο ΝΑΤΟ και στους ιμπεριαλιστικούς σχηματισμούς3ημερο εκδηλώσεων στην Αθήνα 27-28-29/03/09



Στις αρχές του Απρίλη οι ιμπεριαλιστές γιορτάζουν τα 60 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ και από την ίδρυση του Ευρωστρατού της Ε.Ε. 60 χρόνια ΝΑΤΟ και 10 χρόνια Ευρωστρατός σημαίνουν χούντες, επεμβάσεις, πόλεμοι, τρομοκρατία. Αυτή είναι η ιστορία του ΝΑΤΟ, από τον «ψυχρό πόλεμο» έως το «νέο ΝΑΤΟ»-παγκόσμιο χωροφύλακα και τιμωρό της «τρομοκρατίας». Η πάλη ενάντια στο ΝΑΤΟ είναι πιο επιτακτική από ποτέ τη στιγμή που πλέον φανερά το ΝΑΤΟ καλείται να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές εξεγέρσεις που ξεσπούν σε χώρες που απειλούνται με οικονομική κατάρρευση (σε πτώχευση ουσιαστικά είναι η Ελλάδα-Αυστρία-Ιρλανδία).





Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ έχει προγραμματίσει 3ημερο εκδηλώσεων στην Αθήνα (27-28-29/03/09 στο Πολυτεχνείο, κτίριο Γκίνη) και καλεί σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ το Σαββάτο 4/4/09 (Αθήνα 4/4/09, Συγκέντρωση στις 13:00 μ.μ., στα Προπύλαια).

Το πρόγραμμα αναλυτικά περιλαμβάνει:Τριήμερο εκδηλώσεων με διεθνή συμμετοχή, στο αμφιθέατρο Γκίνη, Ε.Μ. Πολυτεχενίο:

-Παρασκευή 27/3: Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον του ΝΑΤΟ και των ιμπεριαλιστικών στρατιωτικών σχηματισμών.60 χρόνια ΝΑΤΟ, 10 χρόνια ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ

- Σάββατο 28/3: Από τα Βαλκάνια έως τη Μ. Ανατολή, από την Αφρική, Καύκασο έως την Ασία, το σύγχρονο πρόσωπο του πολέμου

- Κυριακή 29/3: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΑΝΤΙΜΙΛΑΤΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

- Πικετοφορία στις 2/4/09 στα γραφεία της Ε.Ε. ενάντια στη σύνοδο των G-8.

- Παρέμβαση στις παρελάσεις την 25/3.

- ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Απρίλη, ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ (Αθήνα, Σούδα, Άκτιο, Κιλκίς κλπ). Μεγάλη Διαδήλωση στην Αθήνα και άλλες πόλεις.

- Συμμετοχή στις διεθνείς διαδηλώσεις ενάντια στο ΝΑΤΟ που θα γίνουν στο Στρασβούργο στις 3-4-5 Απριλίου 2009 με συγκρότηση αυτοτελούς αντιπολεμικού-αντικαπιταλιστικού-αντιιμπεριαλιστικού μπλοκ.